Sunum, kentlerde gözümüze pek çarpmayan, gündelik yaşantı içinde pek farkına varmadığımız ama kent kimliğinin ve zihnimizdeki kent imajının oluşmasına katkıda bulunan dokulara bir diğer deyişle mikro anlatılara odaklanıyor.
ODTÜ Mimarlık Bölümünden 1970 yılında mezun oldu. 1970-1976 yılları arasında projeci mimar olarak Ankara Üniversitesi İnşaat Dairesinde Üniversite Projelerinde çalıştı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Planlama, Büyük Projeler sorumlusu olarak yöneticilik yaptı; Daire Başkanlığı ve Genel Müdürlük görevlerinde bulundu.
Türkiye Cumhuriyeti Tarihinin en büyük Toplu Konut Projesi olan BATIKENT’in (50.000 konut) Genel Koordinatörü olarak, Kamulaştırma, Planlama, Altyapı, fizibilite Çalışmaları, Örgütlenme Modeli ve Projelendirme eşgüdüm ve yönlendirilmesini gerçekleştirdi. KENT-KOOP Kurucu Genel Sekreteri olarak Kooperatifçilik deneyimini yaşadı. 1980’den sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde danışmanlık, Çankaya Belediyesi’nde Meclis Üyeliği, İmar Komisyonu Başkanlığı yaptı. 1980’den sonra Proje Şirket Yöneticiliği deneyiminde, önemli bölümü ulusal/uluslar arası Mimarlık Literatüründe yayınlanan projeler gerçekleştirdi. Toplu Konut, Kültür, Üniversite, Sağlık, Ulaşım ve Yönetim Yapılarında öncü Projeler hazırladı, denetledi ve Danışmanlık yaptı. 2001 Yılından buyana ODTÜ Mimarlık Bölümünde part-time öğretim üyesi olarak ders vermektedir. 2009-2013 Yılları arasında da Eskişehir Osman Gazi Üniversitesine davetli öğretim üyesi olarak çalışmıştır. 2003-4 yılları arasında projelendirdiği CHP Genel Merkezi Yapısı Türkiye’nin ilk “akıllı binaları” arasında yer almakta olup, yeni çalışmalarında da “sürdürülebilir” yapım ilkelerinin mimari boyutunu göz önüne alan çalışmalar yapmaktadır.